top of page
Untitled.png

Våre kjerneområder

Thermotransport

Thermotransport er et av de område vi har absolutt høyest kompetanse på. Vi har drevet med Thermotransport helt siden vi startet opp i 2001, og har på veien frem til i dag fått mange gode og solide kunder innen dette segmentet. På Otta har vi også egen kjøle- og fryseterminal, i tillegg har vi gode forbindelser på Rudshøgda og Gardermoen som gjør at vi kan distribuere kjøle- og frysevarer til hele Norge.

Lager og logistikktjenester

Vi bygde ny godsterminal på Otta i 2020. Dette gjorde at vi fikk god kapasitet på lagring av gods både utendørs, innendørs i pallereol, i varmesone, på kjølerom og på fryserom. Vi kan ta alt i fra store containere, materialer og storsekker til små eller store kolli og paller av kjøl eller frysegods. Har du et lagringsbehov, kan vi løse det!

Stykkgods og partigods

Vi har biler i alle størrelser og utforminger klare til å transportere hva det enn måtte være du har behov for. Vår stykkgodsbiler kan ta ADR-transport, varmegods og dersom det blir behov for kran eller annet spesialutstyr kan du være trygg på at vi ordner det også. Vårt fantastiske kontaktnett gir deg tryggheten du trenger på at vi leverer det vi skal, når du skal ha det, til en konkurransedyktig pris.

Kurs og rådgiverfunksjoner

Etter hvert som årene har gått har vi knytt til oss meget god kompetanse innenfor flere fagområder, både i egne ansatte, men også ved tett samarbeid med lokale kurs- og kompetanse tilbydere. Dette gjør at vi kan tilby det meste av kurs innen transport- og logistikk, samt rådgiverfunksjoner innen ADR-farlig gods, miljøsertifisering eller bærekraftig kjørestil.

Formidling av oppdrag

Hvis du ringer til oss, skal vi alltid finne en løsning. Noen ganger er det å formidle transportoppdraget videre til noen andre som opererer i det området, eller har andre typer biler til å løse dine utfordringer. Vi formidler kun oppdrag videre til seriøse aktører som deler våre verdier. Vi har et landsdekkende nettverk som er konkurransedyktige i et tøft transportmarked. Våre befraktere løser din utfordring.

Utleie av maskiner og småutstyr

Gjennom GDF Utleie har vi etablert en utleietjeneste lokalisert på Otta som leier ut alt i fra småverktøy til hengere og gravemaskiner. Vi har nytt utstyr som er godt ivaretatt slik at du får en god opplevelse.

Besøk GDF Utleie for mer informasjon og produktutvalg.

Liker du det du ser? Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan løse dine transport- og logistikkutfordringer.

bottom of page